22 Ocak 2012 Pazar

TÜSİAD 40. Yıl Kurabiyeleri

TÜSİAD bu sene 40. yılını kutladı. Yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan kutlamada ise benim yaptığım kurabiyeler de yer alıyordu. Bu kurabiyleri bana yaptırmış olmaları benim için gerçekten çok büyük bir onur. Bu işe başlayalı henüz 3 ay oldu ancak çok güzel gelişmeler kaydettim bu kısa süre içerisinde. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.




17 Ocak 2012 Salı

Kişiye Özel Kurabiyeler

Elif Hanım'ın öğrencileri için istediği kurabiyeler. Her birisi öğrencilerin özelliklerine göre tasarlandı dolayısı ile yaratıcılık gerektiren bir iş çıktı ortaya. Benim için yapması çok keyifliydi:) Aynı şeyleri tekrarlamaktansa yeni yeni tasarımlar yapmayı çok seviyorum. Elif Hanım'ın da öğrencilerini bu kadar iyi tanıyor olması da takdire şayan doğrusu:)














7 Ocak 2012 Cumartesi

Doğum Günü Pastası ve Kurabiyeleri (Birthday Cake and Cookies)

Şu ana kadar bir çok kurabiye ve 5 tane pasta yaptım ancak bu pastayı bir başka sevdim:) Adeta duygusal bir bağ oluştu aramızda, ayrılmak istemedim! Bir köşede uzun süre benle kalsın, gidip gelip seyredeyim istedim ama ayrılık kaçınılmazdı. Pastayı 2 arkadaşın doğum günü için yaptım. Sarı saçlı kız Nur, diğeri de arkadaşı Gözde. Tema da, birlikte sık sık gezdikleri için, seyahat oldu. Nur'a çok teşekkür ederim bu pastayı istediği için. Böylece uzun zaman favorim olarak kalacak bir ürün çıktı ortaya.








6 Ocak 2012 Cuma

Kurumsal Kurabiyeler

Bu siparişle alakalı söyleyecek çok fazla şey var. Nerden başlasam, ya da başlasam mı bilmiyorum :) Daha önce yayınlamış olduğum mini yılbaşı kurabiyeleri PWC tarafından müşterilerine gönderilmişti. Ancak o mini kurabiyelerin yanında, resimlerini yayınlama fırsatı bulamadığım 2 adet de şirket logosu bulunmaktaydı. Bir tanesi PWC'nin kendi logosu diğeri ise gönderilen kurumun logosuydu. Ben özellikle PWC'nin logosunu çok beğendim. Yapımı sistemli bir çalışma ve sabır gerektiriyordu. Bunlar da benim sevdiğim şeyler zaten:) Aldığım haberlere göre logolar çok beğenilmiş. Benim için de en değerli şey bu! :)

Herkese iyi haftasonları :)


















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...